Однією з проблем для багатьох є вибір правильного топа, який добре виглядатиме з джинсами влітку. Особисто мене часто збиває з пантелику, які фасони найбільш універсальні і зручні для спеки. Чи є різниця в матеріалах топів, щоб не почуватись замученою в спеку, але й виглядати стильно? Також цікавить, чи краще обирати короткі моделі чи більш вільні? Можливо, хтось може поділитися власним досвідом поєднання топів і джинсів у повсякденному стилі в літню пору? Ще хотілося б дізнатись, чи важлива колірна гамма топів для такої комбінації.
4 Views

Під час пошуку ідеального поєднання на літо мені траплялися багато варіантів, проте найбільше мене вразили
, що пропонують різноманіття моделей на будь-який смак. Ці топи відомі своєю легкістю і приємною тканиною, що особливо цінно в літню спеку. При виборі джинсових образів мені подобаються топи з натуральних матеріалів, які дихають і не викликають дискомфорту. Також варто враховувати фасон: обираючи вільні або короткі топи з регульованими лямками, можна створити по-справжньому свіжий та стильний образ на кожен день. У каталозі можна знайти топи 25 Union у різних кольорах - від класичних базових до яскравих, що оживляють образ. Абсолютне поєднання топа і джинсів залежить від того, наскільки комфортно ви почуваєтесь, і від стилю, який хочеться підкреслити.